Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Mim kost

Til forrige side
Producent: Northern
Nyhed
  • Northern Mim kost
  • Mim_yellow_strap_closeup-Northern-Photo_Chris_Tonnesen_Low-res-583×819
  • Mim_black_sweep_outside-Northern-Photo_Chris_Tonnesen_Low-res-583×819
  • Mim_black_standing_outside-Northern-Photo_Chris_Tonnesen_Low-res
  • Northern_Mim_broom_black-scaled-890×1187
  • Northern_Mim_broom_yellow-scaled-890×1187
1.290,00 kr
1.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Vera & Kyte i 2019

Northern Mim kost er en klassiker og udendørs håndredskab i det morderne design, hvilket utvivlsom kan finde funktionel anvendelse i ethvert hjem. Slanke geometriske linjer i kombination med en robust børste kan tilføje lidt magi til det daglige ritual for at vedligeholde udendørsrum rent.

Northern Mim kost er lavet i anodiseret aluminium, hvilket gør det i stand til at modstå fugt og ethvert uvejr.  Når kosten ikke i brug, kan Mim hænges på væggen og pynte som et smart dekorativt element.

Vælg mellem to variationer med små og søde detaljer i sort eller gul.

 

Se relaterede varer  Northern Cane fejesæt

Brand

Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design.

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen.

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Produktspecifikationer
Materiale

Anodiseret aluminium

Størrelse

Ø15cm/H: 147cm

Farve

Sort, Gul

Vægt

1,1kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter