Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Cane fejesæt

Til forrige side
Producent: Northern
Nyhed
  • Northern Cane fejesæt
1.190,00 kr
1.190,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Gridy i 2019

Northern Cane fejesæt er et stilfuldt fejesæt, der kan blive en fantastisk rengøringshjælper og et funktionelt designerobjekt til et hvert hjem.

Dette stilfulde fejesæt består af en fejebakke og kost.  I toppen af håndtag er skjulte magneter som forener begge dele og skaber buet silhuet som er karakteristisk for Northern Cane.

Håndtaget med sin høje buede form stiger op og giver en ergonomisk funktion, samtidig giver mulighed for at arbejde lettere.

Dette robuste værktøj kan feje de fleste typer snavs.

Northern Cane fejesæt fås i tre farver sort, rust eller beige.

Se også relaterede varer Northern Mim kost

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Størrelse

26cm x 27cm/H: 85-97cm

Materiale

Stål

Vægt

2,2kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.