Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Ink Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern
Nyhed
  • Northern Ink Væglampe
  • Ink_black_wall_closeup-Northern_Photo_Chris_Tonnesen-Low-res-583×819
  • Ink_black_wall-Northern_Photo_Chris_Tonnesen-Low-res-583×819

Inspiration

2.990,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Northern Ink Væglampe er med sit unikke design, der symboliserer naturens skønhed af nattehimlens måneskin og hermed skaber den samme stemning og et tiltrækkende blikfang i rummet.

Smuk i sin form som et dekorativt element passer væglampen til alle typer moderne stilarter, samtidig leverer et varmt og godt lys.

Lyset er indbygget LED 3000K, 550Lm med et forbrug på 6W og dæmp muligheder.

Størrelsen er B: 36cm/H: 62 cm

Northern Ink væglampe fås kun i sort farve.

 

Design af Felix Isidorsson i 2019

GTIN: 7090018212697

Brand

Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design.

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen.

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 85

Lumen

550lm

Max. wattage

6W

Dæmpning

Farve

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter