Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Vejers 2M Havelampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Vejers 2M havelampe E27
1.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Vejers 2M Havelampe er en smuk udendørs havebelysning, der giver et funktionelt lys og dekorer uderummet.

Ønsker du noget klassisk charme, kan Vejers 2M være et godt valg. Vejers-serien byder på en række forskellige lamper og hele serien er udført i materiale, der kan modstå vind og vejr i det nordiske klima.

Nordlux Vejers 2M havelampe er hele 215cm høj og 39cm i diameter. Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på max 60W. Vejers 2M er udført i stærkslid galvaniseret stål, hvilket gør lampen  langtidsholdbar år efter år.

Bemærk, at basen til nedgravning tilkøbes separat.

Ser også relaterede væglamper i samme serie her.

GTIN: 5701581228573

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Galvaniseret Stål/Glas

Størrelse

Ø39cm/H:215cm

Garanti

15år mod gennemtæring

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter