Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Tin Maxi Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Tin Maxi Sort
  • Nordlux Tin Maxi Sort Ø7,6
  • Nordlux Tin Maxi Hvid
229,00 kr
229,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Tin Maxi Væglampe er en udendørs vægbelysning i stilrent og moderne design.  Den usynlig lyskilde er pakket i en cylindriskformet lampens krop og udsender nedadrettet lys, hvilket skaber et flot og behageligt lysskær.  Tin serie velegnet til ydervægge eller som terrasselampe.

Nordlux Tin Maxi Væglampe er en lækker lampe fremstillet i metal efter IP54 beskyttelsesstandard, får du en lampe, der kan modstå uvejr.

Denne model har 7,6cm i diameter, 10,5cm i højde og med fremspring på 12cm. Vælg mellem tre flotte finish i sort, hvid eller aluminium.

Ser resten af serien her.

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

GU10

Max. wattage

35W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Ikke muligt

Materiale

Metal/Glas

Størrelse

Ø7,6cm/H: 10,5cm; Fremspring -12,5cm

Lampefarve

Aluminium, Hvid, Sort

IP

IP54

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere