Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Strap Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Strap Bordlampe Hvid G9
864,00 kr
864,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Strap Bordlampe indgår i lampeserie, der omfatter en række pendler, væglamper, bordlamper og gulvlamper.  Med det minimalistiske skandinaviske formsprog, materialemiks og fornemmelse for tidens tendenser har designere skabt en fantastisk lampefamilie med en stærk identitet.

Skærmens geometriske rene linjer i kombination med den særlige detalje i læder giver Strap et elegant look med industriel charme. Der medfølger to læderremme i henholdsvis brun og sort og ydermere kan du skabe en kreativ tvist på det endelig look.

Nordlux Strap Bordlampe fås i to modelstørrelser:

Glas &Læder er  hele 43,7cm i højde og 16,5cm i diameter.  

Metal & Læder er hele 55cm i højde og 25cm i diameter.

Designet af Christian Bjørn & Rune Balle

Ser resten af serien her

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

G9

Max. wattage

25W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal/Læder, Glas/Læder

Lampefarve

Hvid, Sort, Opalhvid

Størrelse

Ø16,5cm/ H: 43,7cm, Ø25cm/H:55cm

Ledningslængde

250cm

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere