Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Pure 20 Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux-Pendel-Pure-20
  • c
  • Nordlux-Pure-20-Sort-Pendel
  • Nordlux-Pendel-Hvid-Pure-20
699,00 kr
699,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

PURE blev skabt som charmerende pendel, og en stjerne var født. Det samme var et design med potentiale til familieforøgelse, en familie med rene linjer, og med et umiskendelig karaktertræk: den elegante slanke top, fremstillet af asketræ. PURE sikrer en stilfuld enkel linie i boligindretningen, og med sit design finder den hurtigt en plads. Også i dit hjerte. Design by Bønnelycke mdd.

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere