Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Orbiform Plafond

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Orbiform Plafond
  • Nordlux Orbiform Plafond E27
495,00 kr
549,00 kr Spar 10% eller 54,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Orbiform Plafond indgår i en eksklusiv lampeserie, der tiltrækker med sit iøjnefaldende og glamourøse look.

Kombination af børstet messing og pentagonformet lampeskærm af røgfarvet glas med en diamantmønstret overflade giver lampen en særlig charme. Lampens eksklusivitet bidrager til at fremhæve den rette atmosfære og stil, hvor især kan lyset blive en meget vigtig del af interiøret.

Denne stilfulde plafond giver et utrolig smukt lysspil både når lampen er slukket og tændt.

Nordlux Orbiform plafond har en skærmdiameter på 23cm og 25cm i højde. Velegnet til at bruges i entreen, gangen, på badeværelset eller andre steder, hvor den direkte loftmontering vil passe bedre end en pendelophæng.

Se relaterede Nordlux Orbiform Pendel 

GTIN: 5704924001529
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø23cm/H:25cm

Lampefarve

Røgfarvet

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere