Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Orbiform 3-Pendellampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
tilbud
  • getimage-61.jpg
  • getimage-62-1.jpg
  • getimage-63.jpg
685,00 kr
799,00 kr Spar 14% eller 114,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Orbiform 3- Pendellampe indgår i en eksklusiv lampeserie, der tiltrækker med sit iøjnefaldende og glamourøse look.

Kombination af børstet messing og pentagonformet lampeskærm af røgfarvet glas med en diamantmønstret overflade giver lampen en særlig charme. Lampens eksklusivitet bidrager til at fremhæve den rette atmosfære og stil, hvor især kan lyset blive en meget vigtig del af interiøret.

Denne stilfulde3- pendellampe giver et utrolig smukt lysspil både når lampen er slukket og tændt.

Nordlux Orbiform 3- Pendellampe består af  tre lampehoveder,  hvor enhver har en skærmdiameter på 15 cm med 200cm ledning som monteres i 71cm loftroset.  Med  de tre lampehoveder bliver  Orbiform  perfekt belysning eksempelvis over det lange spisebord.

Orbiform serie omfatter en plafond, en pendel og en bordlampe, desuden giver det mulighed for at skabe sammenhæng i indretningen ved at kombinere flere typer af lamper i samme rum.

Se relaterede Nordlux Orbiform Bordlampe.

 

 

 

GTIN: 5704924001543

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter