Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Notti Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Nordlux Notti pendel
  • getimage-58.jpg
  • getimage-60.jpg
  • Nordlux Notti pendel Grå E27
  • Nordlux Notti pendel Sort E27
325,00 kr
325,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Notti pendel er et nydeligt smukt pendellys, der er indpakket i et elegant design. Den veldrejede kuppedeformerede opal glasskærm kontrasterer med den lette metalfatning. Disse flotte elementer i samspil skaber visuel volumen, æstetisk charme og et behageligt blødt lys. Hermed bliver Notti pendel et godt valg til enhver indretning.

Nordlux Notti pendel leveres i to farvevariationer sort eller grå.

Brug E27 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren ikke medfølger.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Glas/ Metal

Farve

Sort, Grå

Størrelse

Ø20cm/H:23,8cm

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter