Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Jelly Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
Pladsholder
1.190,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

I Jelly pendlen er alt det overflødige skåret fra til fordel for et enkelt formsprog og indbydende udtryk, som glasset giver. Jelly består er to lag glas med den indre skærm i hvidt opalglas og den ydre i klart glas, som sammen giver lysskæret en blød og varm glød. En lille detalje er den fine messing top, som tilfører pendlen et eksklusivt udtryk. Jelly gør sig godt over spisebordet eller i ethvert hjørne, som kræver lidt ekstra stemning.

Fatnings type E27

Max watt 25W

Lyskilde Medfølger ikke

Lampefarve Klar

Glasfarve Opalhvid

Lednings farve Hvid stofledning

Primært materiale Glas

Sekundært materiale Metal

Højde (cm)22.8

Længde (cm)39

Bredde (cm)39

Skærmdiameter (cm)39

Lednings længde (cm)200

Kan ledning skiftes?Nej

På grund af leveringsproblemer hos producenten, kan denne lampe først leveres lige efter påske 2021.

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere