Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Hang Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
149,00 kr
149,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Dekorations pærer er en utrolig populær tendens, og med Hang fatning får dekorations pæren en smuk indpakning i porcelæn med et elegant grafisk mønster. Den organiske form og struktur i porcelænet resulterer i en fin lampe, som tilfører liv i indretningen og skaber stemning i hjemmet.

Bring følelsen af naturen ind i indretningen med Hang i den rå terrakotta farve. Hæng gerne flere sammen, da det giver et godt lys og skaber et smukt visuelt udtryk. Hang leveres ekskl. lyskilde.

Spænding (Volt)230

Klasse 2 (Dobbelt isoleret)

Fatnings type E27

Max watt 40W

Lyskilde Medfølger ikke

Lampefarve Terrakotta-Hvid og Grå

Lednings farve Sort

stofledning

Primært materiale Porcelæn

Højde (cm)9

Skærmdiameter (cm)5.2

Lednings længde (cm)200

Kan ledning skiftes?Nej

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere