Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Grant Loftlampe

Til forrige side
Producent: NordLux
  • Nordlux grant loftlampe messing
  • Nordlux Grant loftlampe messing miljø
  • Nordlux Grant loftlampe Sort miljø
  • Nordlux Grant loftlampe Sort
679,00 kr
679,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Grant loftlampe indgår i en kuppelformet lampeserie i enkelt design, der er stadig et populært valg og en tidløs klassiker, som kan skinne i hvert hjem.

Loflyset består af de tre lysende kupler i opalhvidt glas, som omsluttes af stel i metal og tilsammen skaber disse elementer en fuldendt og dekorativ helhed.

Nordlux Grant loftlampe er en smuk rumbelysning og kan bruges eksempelvis i entreen, gangen eller andre steder i hjemmet, hvor loftlys matcher bedst til rummet.

Grant er hele 69cm i længde og 29cm i bredde og fås i to farver sort eller messing.

Brug E14 fatning til lyskilder, imens bemærk at pærer medfølges ikke.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

25W

Fatning

E14

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Glas/ Metal

Størrelse

Ø15cm/H:29cm/L:69cm

Glasfarve

Opalhvid

Farve

Sort, Messing

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter