Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Fuse Spydlampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
  • Nordlux Fuse Spydlampe
  • getimage-98.jpg
  • getimage-99.jpg
  • getimage-100.jpg
  • Nordlux Fuse Base
  • Nordlux Fuse Spydlampe
401,00 kr
401,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Fuse Spydlampe er en spændende og innovativ udendørsbelysning, der er skabt af designer Henrik Bønnelycke til hyldest af Vesterhavet.

Lampens rå udtryk og rene linjer i kombination med fleksibilitet i placeringen skaber en hyggelig stemning i uderummet. Perforering på lampeskærmen tillader, at lysstråler skinner gennem skyggen og giver et smukt lysspil.  Flyt spydlampen hvor du ønsker lys og hertil kan spydlampen omdannes hurtigt til en gulvlampe ved hjælp af en 35cm i højde fodplade, som tilkøbes separat.

Fuse spydlampe matcher perfekt eksempelvis til udendørs longe-møbler i haven, stil den på terrassen eller altanen.

Nordlux Fuse Spydlampe er fremstillet af galvaniseret stål, hvilket gør Fuse i stand til at modstå ethvert uvejr i det skandinaviske klima. Særdeles er lampen velegnet til kystnære områder.

Spydlampen leveres med 15 års garanti mod gennemtæring.

Designet af Henrik Bønnelycke

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Ikke muligt

Materiale

Galvaniseret stål

Størrelse

Ø35cm/H:165cm

Ledningslængde

500cm

Modelnavn

Fuse Spydlampe, Fuse Base

IP

IP44

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter