Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Fold Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux-Sort-Fold-Væglampe
  • Nordlux-Fold-Væglampe
  • Nordlux-Væglampe-Fold-Metal
  • Nordlux-Fold-Galvaniseretstål-Væglampe
  • Nordlux-Fold-Hvid-Væglampe
  • Kobber-Fold-Nordlux-Væglampe
999,00 kr
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Med udgangspunkt i A-formatet, har Bønnelycke mdd udviklet Fold lampen, der formmæssigt står lysende klar. Fold får sin helt unikke karakter i kraft af udvalgte materialer. Materialer, som patinerer smukt over tid og går i harmonisk dialog med deres omgivelser.

Volt 230
Lyskilde inkl. 2x5w led
Højde 21 cm
Bredde 15,2 cm
Energi klasse a+

Produktspecifikationer
Farve

, , , ,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere