Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Elm Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
  • Nordlux Elm havelampe
  • Nordlux Elm Havelampe IP44
669,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Elm Havelampe er en moderne udendørsbelysning, der passer perfekt til placering i indkørsel eller langs anlagte gangstier.

Den stringente form i kombinationen med det bløde og varme lys skaber indbydende atmosfære i uderummet.

Nordlux Elm havelampe er fremstillet i plast og aluminium efter IP44, der giver beskyttelse med indtrængning i tilstrækkelig grad ved udendørs installation, men alligevel anbefales ikke til aggressive miljøer og kystnært områder.

Ønsker du at sammenkoble flere lamper, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Ser også Nordlux Elm Væglampe her.

GTIN: 5701581382985

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Aluminium/ Plast

Lampefarve

Sort

Størrelse

13x13cm/H:80cm

IP

IP44

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter