Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux E27 8,5W PS160

Til forrige side
Producent: NordLux
  • nordlux E27 8,5W PS160 guldfarvet
269,95 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux  E27 8,5W PS160 er en flot og dekorativ guldfarvet pære, som giver en anden oplevelse i lyset eller brug af lyskilde.

Denne guldfarvede pære fungerer specielt godt til moderne lamper, hvor lyskilden tilføjer en ekstra elegance og en dekorativ charme.

Nordlux E27 8,5W PS160 har et meget varmt lys på 2000 kelvin, der er tilsammen med det guldfarvede glas, som dæmper lyset noget, hvilket fremhæver glødetråden i lyspæren.

GTIN: 5704924000300

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Modelnavn

E27 8,5W PS160

Fatning

E27

Max. wattage

8,5W

Lumen

600

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid

15 000 timer

Dæmpning

Virker med ekstern lysdæmper

Farve

Guldfarvet

Størrelse

Ø16cm/H:29cm

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter