Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Darci Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Darci Gulvlampe Sort
  • Nordlux Darci Gulvlampe miljø
1.398,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Darci Gulvlampe slutter sig til den stilfulde lampeserie, der yderligere præsenteres af en væglampe og en bordlampe.

Disse lamper deles om det samme smukt buede lampehoved, der er let at justere og vinkle lyset i ønskede retninger. Med et let tryk på touchknap tænder og slukker lampen.

De slanke strømlinjer og industrielle toner skaber et elegant look, der vil tilføje æstetisk charme og atmosfærisk belysning til dit hjem.

Nordlux Darci Gulvlampe passer perfekt ved siden af din sofa, lænestol eller et andet sted, hvor der er behov for et godt læselys eller arbejdslys.

Darci er fremstillet af materialer i høj kvalitet med en satinblød og sortmat overflade.

Designet af Christian Bjørn & Rune Balle

Ser relaterede lamper i samme her.

GTIN: 5704924004261
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 (Dobbelt isoleret)

Fatning

E14

Max. wattage

25W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø23cm/L:54,8cm/ H.143cm

Ledningslængde

250cm

Lampefarve

Sort

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere