Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Concordia Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
  • Nordlux-Concordia-Havelampe
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Denne stilfulde Concordia lampe fra Nordlux i antracit skaber et perfekt stilfuldt lys, er meget velegenet i indkørslen samt på terresen og i haven.

Matrialle: Aliminium/plast
Højde: 100cm
Max: 28W

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere