Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Clyde er en lille væglampe med mange funktioner. Lysdæmpefunktionen gør lampen anvendelig eksempelvis ved siden af sengen eller sofaen, da den giver et godt læselys samt et roligt lys inden sengetid, eller når du slapper af. Afbryderen er placeret på basen, så du nemt kan tænde og slukke lyset.

Lampefarve Sort
Ledningsfarve Sort stofledning
Primært materiale Metal
Sekundært materiale Plast
Højde (cm) 10
Bredde (cm) 10
Skærmdiameter (cm) 8.5
Ledningslængde (cm) 150
Fremspring (cm) 13.6
Kan lampen dæmpes? Nej
Kan ledning skiftes? Ja

 

GTIN: 5704924001178
Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED

Levetid LED

25000 timer

Max. wattage

5,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Metal

Farve

Sort

Størrelse

Ø8,5cm/H:10cm/B:10cm

Ledningslængde

150cm

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere