Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Clyde væglampe
  • getimage-67-1.jpg
299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Nordlux Clyde væglampe indgår i serien med andre lampe-typer, der er tilsvarende og rigtig fin pendel, bordlampe og gulvlampe.

Denne lille væglampe forener stringent nordisk design med kvalitet og teknologi. Uanset om lampens kompakte størrelse forvent et overraskende effektivt lys, der kan dæmpes i tre steps niveauer.  Lampehovedet består af ringe og lysintensiteten varieres af antallet af ringe, som er tændt.  Afbryderen er placeret på basen og dette gør nemt at tænde og slukke lyset.

Nordlux Clyde væglampe er ideel anvendelig som læselys og passer perfekt ved siden af sengen eller sofaen.

Integreret LED modul med lyskilden har et forbrug på 5,5W og en lumenpakke på 300 lumen.

GTIN: 5704924001178

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED

Levetid LED

25000 timer

Max. wattage

5,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Metal

Farve

Sort

Størrelse

Ø8,5cm/H:10cm/B:10cm

Ledningslængde

150cm

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter