Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
1.199,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Clyde er en smuk funktionel gulvlampe med to lyskilder, hvor den øverste lyskilde kan justeres op og ned efter behov. Denne gulvlampe er perfekt ved siden af sofaen eller din yndlingsstol, da du både får et godt læselys samt varm hyggebelysning med den indbyggede lysdæmpefunktion.

Højde (cm) 138
Længde (cm) 26.6
Bredde (cm) 23
Skærmdiameter (cm) 8.5
Ledningslængde (cm) 150
GTIN: 5704924001192
Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED, 25 000 levetid

Max. wattage

5,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Metal

Størrelse

Ø8,5cm/ H:138cm

Ledningslængde

150cm

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere