Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Clyde gulvlampe
  • getimage-61-1.jpg
  • getimage-62-2.jpg
1.199,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Nordlux Clyde gulvlampe indgår i serien med andre lampe-typer, der er tilsvarende og rigtig fin pendel, væglampe og bordlampe.

Denne smukke og funktionelle gulvlampe forener stringent nordisk design med kvalitet og teknologi. Pendlen spreder behageligt og varmt lys, der kan dæmpes i tre steps niveauer.  Lampehoveder består af ringe og lysintensiteten varieres af antallet af ringe, som er tændt.

Nordlux Clyde gulvlampe er hele høj 138cm og har to lyskilder, hvor den øverste kan justeres op og ned.

Ideel til placering ved siden af sofaen, mens gulvlampen skaber et varmt lys, der passer godt til de fleste andre hyggelige hjørne i hjemmet.

GTIN: 5704924001192

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED, 25 000 levetid

Max. wattage

5,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Metal

Størrelse

Ø8,5cm/ H:138cm

Ledningslængde

150cm

Dæmpning

Ja. 3-Step MOODMAKER

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter