Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Clyde Bordlampe
599,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Nordlux Clyde bordlampe indgår i serien med andre lampe-typer, der er tilsvarende og rigtig fin pendel, væglampe og gulvlampe.

Denne smukke bordlampe forener stringent nordisk design med kvalitet og teknologi. Lampen spreder behageligt og varmt lys, der kan dæmpes i tre steps niveauer.  Lampehovedet består af ringe og lysintensiteten varieres af antallet af ringe, som er tændt.  Ydermere kan lampehovedet justeres op og ned efter behov og disse praktiske funktioner giver mulighed for at anvende lampen både som arbejdsbelysning og stemningsbelysning for eksempel i stuen eller soveværelset.

Nordlux Clyde bordlampe har Integreret LED modul med lyskilden på et forbrug på 5,5W og en lumenpakke på 350 lumen.

GTIN: 5704924001185
Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED

Max. wattage

5,5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Lumen

350

Materiale

Metal

Størrelse

Ø8,5cm/H:40,7cm

Ledninglængde

150cm

Dæmpning

ja. 3-Step MOODMAKER

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere