Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: NordLux
  • Nordlux_BordLampe_Clyde
  • Nordlux_Bordlampe_Clyde
599,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Kombinationen af stringent nordisk design og nytænkende teknologi forenes på den mest overbevisende facon i Clyde serien. Clyde har indbygget lysdæmpefunktion, hvilket giver mulighed for at indstille lyset i tre steps efter behov og situation fra din almindelige stikkontakt. Desuden består lampehovedet af ringe, hvor lysintensiteten afhænger af antallet af ringe, som er tændt.

Ledningsfarve Sort stofledning
Primært materiale Metal
Sekundært materiale Plast
Højde (cm) 40.7
Længde (cm) 25.5
Bredde (cm) 15
Skærmdiameter (cm) 8.5
Ledningslængde (cm) 150
Kan ledning skiftes? Nej
Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere