Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Belly Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Nordlux Belly Pendel
  • Nordlux Belly 29 Pendel
  • Nordlux Belly 46 Pendel
  • Nordlux Belly 38 Pendel
999,00 kr
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Belly Pendel er en stilfuld ophængt lampe, der vil skabe et indbydende smukt lys i dit hjem. Belly tiltrækker opmærksomhed med sin form, som designer Henrik Bønnelycke har fusioneret med indtryk af den traditionelle japanske tekande, den støbte brændeovn og den arketypiske bjælde. Resultatet af denne fusion er et håndværksmæssigt look med formens tyngde og ophængs lethed.

Fremstillet i sort metal får du en smuk lampe, der passer fint ind i sorte interiørdetaljer eller som et kontrastelement til hvide vægge.

Nordlux Belly Pendel fås i tre størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene eksempelvis over en køkkenø, spisebord eller som en pendel i stuen.

Vælg mellem størrelser Ø29cm, Ø38cm eller 46cm

Designet af Henrik Bønnelycke

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 /Dobbelt isoleret

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Ja med kompatibel pære

Materiale

Metal

Lampefarve

Sort

Ledningslængde

300cm

Modelnavn

Belly 29, Belly 38, Belly 46

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere