Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Alton 25 Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
599,00 kr
399,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Alton i røgfarvet glas skaber en smuk samhørighed mellem den sorte top og den flotte runde form, som gør serien yderst elegant. Det røgfarvede glas og de fine former giver lysskæret en blød og varm glød, hvilket giver en behagelig belysning. Glas er en stor tendens i indretningen og kombinationen af glas og det matte, sorte metal giver Alton et elegant udseende.

Spænding (Volt)230

Klasse 1 (Jord)

Fatningstype E27

Max watt 60W

Lyskilde Medfølger ikke

IP Grad IP20

Lampefarve Sort/Messing

Glasfarve Opalhvid

Ledningsfarve Hvid stofledning

Primært materiale Glas

Sekundært materiale Metal

Højde (cm)33

Skærmdiameter (cm)25

Ledningslængde (cm)300

Kan lampen dæmpes? Ja med kompatibel pære

Kan ledning skiftes? Nej

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere