Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Aleria væg

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
198,00 kr
198,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Aleria væg med inspiration fra det sydeuropæiske designsprog, har Aleria fået sit navn og form fra den indbydende by på Korsika med samme navn. Aleria er en lille lampe, som ikke tager unødig plads, men samtidigt giver et godt funktionelt lys. Med de bløde former og elegante design bliver denne lampe en flot dekoration til dit uderum.

Aleria er fremstillet i grålakeret aluminium og er ideel eksempelvis ved indkørsel, hoveddøren eller garagen.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

35W

Fatning

GU10

IP

44

Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere