Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Aleria væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Aleria Væglampe
225,00 kr
225,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Aleria Væglampe er en smuk og elegant miniature til vægmontering i uderummet.

Med sine bløde former og sit stilfulde design bliver Aleria den flotte tilføjelse og indbydende dekoration til for eksempel indkørslen, hoveddøren eller garagen.

Væglampen med sin kompakte størrelse giver et overraskende godt og behageligt lys. Brug Gu10 fatning til lyskilde med et forbrug på 35W.

Nordlux Aleria væglampe fås i tre finishfarver. Vælg mellem grå, sort eller hvid.

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

GU10

Max. wattage

35W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Ikke muligt

Materiale

Metal

Størrelse

B:11,5cm/H:10,7cm; Fremspring -14,7cm

Lampefarve

Sort, Hvid, Grå

IP

IP44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere