Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Alba Dim Loftlampe

Til forrige side
Type: LoftlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Alba Dim Loftlampe
  • Nordlux Alba Dim LED
998,00 kr
998,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Alba Dim Loftlampe forener design og innovation i et funktionelt og smukt lys, der tager sig ud i alle moderne indretninger.

Alba Dim er 30 cm i diameter med 13cm fremspring.  Lyset er indbygget LED med et forbrug på 12W og lysstyrken er 610 lumen.

Nordlux Alba Dim Loftlampe fås i to farvevariationer, som kan vælges mellem hvid eller grå.

Designet af Henrik Bønnelycke

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2/Dobbelt isoleret

Fatning

LED MODUL

Lyskilde

Inkl. 12W LED

Max. wattage

12W

Lumen

610lm

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

20 000 timer

Dæmpning

Materiale

Metal/ Akryl

Størrelse

Ø30cm

Lampefarve

Hvid, Grå

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere