Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Agnes Spotlys på Skinne

Til forrige side
Type: LoftlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Agnes Spotlys på Skinne
  • Nordlux Agnes 3-Spot G9
237,00 kr
237,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Agnes Spotlys på Skinne indgår i en smuk spot-serie, der kan skabe en behagelig belysning i indretningen.  Det minimalistiske formsprog med industrielle detaljer såsom nettet i skærm og metallisk skinnende elementer giver spottet ultramoderne look.  Det justerbare hoved spreder lyset i den ønskede retning.

Nordlux Agnes Spotlys på skinne fås i tre størrelser af modelvariationer, som kan yderligere vælges mellem to, tre eller fire spots hoveder på skinnen.

Agnes 2-Spot – Ø5,8 cm/L: 30cm

Agnes 3-Spot – Ø5,8cm/L:45cm

Agnes 4-Spot – Ø5,8cm/L:80cm

Brug G9 fatning til lyskilder, imens bemærk, at pærer tilkøbes.

Se relaterede Nordlux Agnes vægspot her

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 /Dobbelt isoleret

Fatning

G9

Max Watt

35W per lyskilde

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Metal/Plast

Lampefarve

Hvid

Modelnavn

Agnes 2-Spot, Agnes 3-Spot, Agnes 4-Spot

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere