Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Aura væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Marset
  • Marset Aura væglampe røge Elministeren
  • Marset Aura væglampe transparent Elministeren
  • Marset Aura væglampe hvid Elministeren
  • Marset Aura væglampe hvid Elministeren
  • Marset-Aura-vaeglampe-transparent-Elministeren-1.jpg
2.665,00 kr
2.665,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Aura væglampe er er inspireret af traditionelle karafler, som har været et husholdningprodukt i mange år og har været designer Joan Gaspar udgangspunkt i 2016.

Denne dekorative væglampe i et moderne design, giver fantastisk lys når den er tændt, men skiller sig smukt ud når den er slukket.

Ø 17.9cm
D: 9.6cm

Se flere spændende designlamper fra Marset

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

10.5W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

82

Lumen

830

Farve

Transparent, Opal , Røg, Kobber

IP

20

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.