Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Lumiere Grafit havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Lumiere
  • 2511.jpg
855,00 kr
855,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Lumiere Grafit havelampe er en flot udendørslampe med et moderne look. Fremstillet i alu og plast (antracit).

L: 12cm

B: 12cm

H: 30cm eller 60cm

Leveres inkl. tilslutningsboks og 9.5W LED lyskilde.

230V IP44 KL I  0,8 eller 1,4kg  jordspyd 23123 bestilles separat her Leveres ekskl. lyskilde E27 EnergySaver, op til Ø6cm og L11,5cm og max 11W.

Brand

Lumiere

Lumiere er en dansk innovativ belysningspartner grundlagt i 1987 af Ole Grundholm og sønnerne Henrik og Michael Grundholm. De har gennem årene introduceret både halogenpæren, wiresystemet og magnetskinnen på det danske belysningsmarked. De sælger egne produkter, men samarbejder også med belgiske Deltalight og italienske Egoluce, som vi forhandler her i webshoppen.

Teknisk på forkant

Med afsæt i en klar ambition om at være på forkant med den tekniske udvikling er Luminere tre år i træk kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

Frontløber i belysbningsbranchen

Lumiere er et godt eksempel på et brand, der designer deres lamper ud fra en bæredygtig tilgang til miljøet. Deres produktprogram byder på mange muligheder, som gør det nemt at tænke stilfuld og energibesparende belysning ind i indretningen. Derfor er vi glade for, at vi hos Elministeren forhandler både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Lumiere, ligesom vi har lamper til bad og udendørs brug.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

11W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Lumen

800

Farve

Antracit m/satineret skærm

Højde

30cm, 60cm

IP

44

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter