Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Lumiere Coupa Flex LED væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Lumiere
  • 2632.jpg
1.699,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Lumiere Coupa Flex LED væglampe som kombinerer lampet og læselampe i ét… Vægbeslag/roset fremstillet i stål, flexarm i stål og skærm i glas. Lampen kan tænde/slukke separat for lampe og flexarm til læselys.

Flexarm: 30cm inkl. hoved

Vægbeslag/roset: 10cmx55cmx2,5cm

Glas: 20cmx19cm

Brand

Lumiere

Lumiere er en dansk innovativ belysningspartner grundlagt i 1987 af Ole Grundholm og sønnerne Henrik og Michael Grundholm. De har gennem årene introduceret både halogenpæren, wiresystemet og magnetskinnen på det danske belysningsmarked. De sælger egne produkter, men samarbejder også med belgiske Deltalight og italienske Egoluce, som vi forhandler her i webshoppen.

Teknisk på forkant

Med afsæt i en klar ambition om at være på forkant med den tekniske udvikling er Luminere tre år i træk kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

Frontløber i belysbningsbranchen

Lumiere er et godt eksempel på et brand, der designer deres lamper ud fra en bæredygtig tilgang til miljøet. Deres produktprogram byder på mange muligheder, som gør det nemt at tænke stilfuld og energibesparende belysning ind i indretningen. Derfor er vi glade for, at vi hos Elministeren forhandler både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Lumiere, ligesom vi har lamper til bad og udendørs brug.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

4.8W + 2.5W

Fatning

LED + G9

Farve

Vægt

1.30kg

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter