Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Lola væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Luceplan
  • Luceplan-Lola-vaeglampe-Elministeren.jpg
  • Luceplan-Lola-vaeglampe-alu-Elministeren.jpg
  • Luceplan-lola-vaeglampe-sort-Elministeren.jpg
1.495,00 kr
1.495,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luceplan Lola væglampe er designet i 1980 af Paolo Rizzatto. Uanset hvor Luceplan Lola væglampe placeres, så føles den diskret og let, men med en fremtrædende karakteristik. Lampen benyttes til indirekt belysning, enten op ad en væg eller ned over et maleri. Afskærmningen flyttes nemt ved hjælp af den lille pind på lampehovedet.

Højde: 25cm

Længde: 18cm

Dybde: 25cm

Leveres ekskl. R7, max Ø22mm LED lyskilde

Brand

Luceplan

Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje.
Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

240W

Fatning

R7

Farve

,

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter