Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Lita pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Luceplan
1.983,00 kr
1.983,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Lita – stemningsfuld pendellampe i blæst opalglas

 Designet af David Dolcini i 2018

 

Denne elegante pendellampe fra Luceplan kommer i blæst opalglas, hvor overfladen samtidig har den smukke sfæriske form med bløde lodrette linjer, der giver ikke kun et tiltrækkende blikfang i rummet, men skaber en stemning med sit tidløse design. Smuk som en dekorativ lampe passer den til alle typer indvendige stilarter.

Ved at hænge flere pendler sammen – ofte i lidt forskellige højde, kan du skabe pæn komposition, mens du få et godt lys.

Pendel har en diameter på 30cm, men kommer også i en mindre Ø18 cm og en større Ø42 cm varianter.

Lampens ophæng kan vælges mellem asketræ eller malet mathvid aluminium.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Dæmpning

Farve

Farve ophæng

Asketræ, Mathvid aluminium

Størrelse

Ø18cm, Ø30cm, Ø42cm

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Læs mere