Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Lady Constanza væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Luceplan
8.270,00 kr
8.270,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luceplan Lady Constanza væglampe er designet i 2008 af Paolo Rizatto. Luceplan Lady Costanza væglampe giver dig mulighed for at få det varme og behagelige lys placeret over lænestolen eller i midten af sofagruppen. Skærmen fås i hvid, rød og sort og standeren i alu. Luceplan Lady Constanza væglampe findes i to versioner, henholdsvis en med lysdæmpning i tre niveauer eller med tænd/sluk afbryder. Teleskop til højdejustering og 180 graders rotation i ophæng giver dig fuld fleksibilitet uanset hvor du har brug for lyset. 230V Sokkel E27, max. 150W IP20 KLII Højde 215-248cm Leveres inkl. lyskilde E27, 105W HSGSA energispare pære

Produktspecifikationer
Skærm

Sort m/dæmper, Sort m/on-off,  Rød m/dæmper, Rød m/on-off,  Hvid m/dæmper, Hvid m/on-off

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.