Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Lady Constanza gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Luceplan
10.575,00 kr
10.575,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luceplan Lady Constanza gulvlampe er designet i 2008 af Paolo Rizatto. Luceplan Lady Costanza gulvlampe giver dig mulighed for at få det varme og behagelige lys placeret over spisebordet eller i midten af sofagruppen. Den lette struktur og håndtaget som kendetegner foden gør et let at flytte lampen rundt i rummet. Skærmen fås i hvid, rød og sort og standeren i alu eller sort Luceplan Lady Constanza gulvlampe findes i to versioner, henholdsvis en med lysdæmpning i tre niveauer eller med tænd/sluk fodafbryder. Teleskop til højdejustering og 360 graders ratation i basen giver dig fuld fleksibilitet uanset hvor du har brug for lyset. 230V Sokkel E27, max. 150W IP20 KLII Højde 217-250cm Fod 36x36cm Leveres inkl. lyskilde E27, 105W HSGSA energispare pære

Produktspecifikationer
Stander

Sort, Aluminium

Skærm

Hvid m/dæmper, Hvid m/tænd-sluk, Rød m/dæmper, Rød m/tænd-sluk, Sort m/dæmper, Sort m/tænd-sluk

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.