Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Fortebraccio 100 bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Luceplan
  • Luceplan fortebraccio bordlampe Elministeren
2.395,00 kr
2.395,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Klassisk Luceplan Fortebraccio 100 bordlampe designet i 1998 af Alberto Meda og Paolo Rizzatto. Luceplan Fortebraccio 100 bordlampe garanterer en ekstraordinær strømlinethed af bevægelse og positionering af lampehovedet for optimal belysning. Fortebraccio´s flotte stander udstråler et karakteristisk og formelt look og er samtidig en smart løsning til korrekt justering af lampehovedet.

Længde arme 44cm og 35,5cm

Lampehoved Ø16 med on/off afbryder og ekskl. lyskilde.

Se også de andre lækre Luceplan lamper

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Farve

Sort, Hvid, Metal

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Læs mere