Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Ascent bordlampe LED

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Luceplan
4.245,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Luceplan Ascent bordlampe LED er designet af Daniel Rybakken i 2013. Denne nytænkende lampe er flot design, moderne teknologi og godt ingeniørskab. Selve nyheden af lampen ligger i den usædvanlige måde at tænde Luceplan Ascent bordlampe LED, justere lyset eller slukke for lampen. Den lille skærm kører med en flydende bevægelse op og ned lampestangen og justerer således lysintensiteten.

H: 65cm
Fod: Ø17cm

Leveres inkl. 2mtr ledning og omformer.

Se også alle de andre lækre Luceplan lamper

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

10W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

400

Farve

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.