Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

LK Skot LED halvskærm

Til forrige side
Type: SkotlamperProducent: Louis Poulsen
  • LK skotlampe LED halvafskærmet opal grafitgrå Elministeren
  • LK skot LED halvafskærmet opal alu
  • LK skot LED halvafskærmet klar alu
  • LK skotlampe LED halvafskærmet klar grafitgrå Elministeren
4.165,00 kr
4.165,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

LK Skot LED halvskærm er klassikeren fra Louis Poulsen, som er kendt for sit maritime design og kan benyttes både som væg og loftmontering.

Ø 239mm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8.5W

Fatning

LED

Farvetemperatur

3000Kelvin, 4000Kelvin

Farve

Alu, Grafit

Lumen

525

Lumen/Watt

62.5

Glas

Klar, Opal

IP

65

Om producenten
Hvis vi siger koglen og PH-lampen, så ved de fleste, hvad vi taler om. Louis Poulsen er uden sammenligning én af de mest kendte danske lampeproducenter. De meste kendte og populære lamper i sortimentet er den klassiske PH lampe (opkaldt efter Poul Henningsen), som har eksisteret og overlevet på fornemmeste vis i flere årtier, og koglen, som blev udviklet i 50'erne. Begge er tidløse klassikere, der oftest går i arv og har stor affektionsværdi for både unge og gamle.

Arkitektonisk og dekorativ belysning

I tæt samarbejde med designere, arkitekter og andre talenter har den kendte lampeproducent etableret sig som en nøgleleverandør af arkitektonisk og dekorativ belysning på det globale marked. Louis Poulsens sortiment spænder fra belysning til private hjem og haver til offentlige steder og store bygninger. Udover deres egne produkter samarbejder de med andre lysfabrikanter for at tilbyde de bedste belysnings-løsninger med afsæt i en forpligtelse til at skabe design, der skaber lys.

Det lette udtryk er populært

Hos elministeren finder du et bredt udvalg af Lois Poulsen-lamper. Én af vores bestsellere er Enigma, som er designet af Shoichi Uchiyama i 2003. Lampen er kendt for sine svævende skærme i helt tynde wirer, som giver et let og transparent udtryk.

Læs mere