Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Kooduu Lite-up LED lampe unik dansk design

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Kooduu
Nyhed
  • Lite-up Sky Blue front view
  • Kooduu-lifestyle37
  • Kooduu-products44
  • pf-c90caba6--KooduuLiteUpEarthtopfronton-kopieren
  • Lite-up Petroleum front view
  • Lite-up Light Rose back view
799,00 kr
799,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Kooduu Lite – up  LED lampe unik dansk design

Designet af Eskild Hansen

Lite -up er en unik serie af bærbare LED – lamper, der kan skabe stemning og hyggelig atmosfære i ethvert interiør, uanset om det er din stue, soveværelse, børneværelse eller et andet hyggeligt hjørne i boligen.

Lampens elegante design imponerer med sin smukke geometriske form, der skaber ikke kun et blikfang i rummet, men Lite- up lampe tiltrækker også med sin funktionalitet, der er både velegnet og fleksibel i placering og i brug.

Indbygget LED lyskilde (3000K) giver et fantastisk blødt og varmt lys.

Lite -up er en batteridreven lampe, der genoplades via USB og kan holde op til 40 timer på en opladning.  Herunder kan lysets intensitet styres med 4-trins lysdæmpning niveau.

Lite-up er fremstillet af hvid plast (PE) med soft -touch silikone gummikant og træhåndtag.

Kooduu Lite -up LED lampe fås  i 4 farver: Jord, Petroleum, Lys Rosa, Himmelblå

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Størrelse

Ø20cm/H:26 cm

Dæmpning

Batteri

op til 40 timer, 2000 mAh

Opladning

4 timer, USB Type -C

Farve

, , ,

Vægt

760 gr

Om producenten
Kooduu blev grundlagt i 2017 og har hollandske og danske rødder. Konceptet af denne unge og succesfulde virksomhed er bygget på samvær, lykke, positiv atmosfære, hygge, innovation og smil på menneskets ansigter. For at bringe mennesker sammen har Kooduu´s produkter til formål at opnå en fælles følelse af ”HYGGE”, der er et begreb for dansk fænomen, som afspejler tilfredshed og nydelse af livet via at skabe en helt speciel atmosfære. Alle produkter ledsager os perfekt til enhver social begivenhed om det er en indendørs og udendørs, såsom en sommergrill, picnic eller en romantisk aften på sofaen. Dansk design af Eskild Hansen Kooduus produkter er designet af Eskild Hansen studio. Eskild og hans hold skaber prisvindende produkter i de bedste traditioner indenfor skandinavisk design. Her møder vi en fantastisk kombination af en høj følsomhed over for smukke detaljer, enkelthed og funktionalitet. Eskild tror på dyb baggrundsforskning, flere runder med designkoncepter og når det er relevant, interagerer med brugerne for feedback. Oplev flere facetter af form og æstetik, moderne teknologier og høj kvalitet, stemning og socialsamvær med at bruge Kooduus designkoncept i jeres bolig med forskellige kollektioner.