Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Salvador bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Salvador bordlampe Elministeren
  • Jonathan Adler Salvador bordlampe miljø Elministeren
3.760,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Salvador bordlampe er det karakteristiske maskuline kar, fremstillet af uglaseret porcelæn, sat på en tyk marmorbase og med en grå poplin-skærm på toppen. Den perfekte ledsager ved sengen og fascinerende, allerede inden du tænder for kontakten.

Inspireret af den surrealistiske maler og grafiker Salvador Dalí – en mester i ubevidst udforskning.
Jonathan kaster modellerne til Muse-karsene og erstatter derefter vores karakteristiske geometriske reliefmønstre med kropsdele – ansigter, bryster og læber – for at skabe en surrealistisk stil. Hvert stykke er inspireret af vores yndlingskunstneres muser.

H: 38cm

Ø: 18cm

Leveres med ledning

Leveres ekskl. lyskilde

Seo også Jonathan Adler Carnaby bordlampe her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Størrelse

Ø240mm

Højde

48.5cm

Farve

IP

IP20

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.