Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Puzzle Circles bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Puzzle Circles bordlampe
11.900,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Puzzle Circles bordlampe er en ny version af vores originale House-of-Cards-inspirerede design og er lavet af skiver i børstet messing, der er lagdelt i en dynamisk komposition og er toppet med en stemningsfuld mat sort skærm. Den arkitektoniske modernistiske følelse varmes op af det lysende metal.

Hils dine gæster velkommen med et par på din skænk eller giv din stue en stemningsfuld glamour, eller giv din spisestue et konstruktivistisk twist.

 

H: 77,5cm

D: 23cm

B: 41cm

Se også Jonathan Adler Globo bordlampe her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Højde

77,5cm

Bredde

41cm

Dybde

23cm

Farve

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.