Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Prisma bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Prisma bordlampe røg Elministeren
  • Jonathan Adler Prisma bordlampe miljø Elministeren
  • Jonathan Adler Prisma bordlampe grøn Elministeren
  • Jonathan Adler Prisma bordlampe blå Elministeren
11.400,00 kr
11.400,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Jonathan Adler Prisma bordlampe er blevet eftersøgt rundt i verden i årevis, for at finde et værksted, der mestrer teknikken med knækket akryl, der er legendarisk for sin dybde af farver, og disse perler var ventetiden værd.

Jonathan Adler Prisma bordlampe er en tyk, solid pyramide af knækket akryl, der fås i tre dimensionelle toner, og er det groovy stykke, som du ville kigge efter på Marché aux Puces, men som du aldrig kunne finde (eller havde råd til) indtil nu.

H: 77.5cm

Ø: 45cm

Leveres med ledning inkl. afbryder

Se også Jonathan Adler Belvedere bordlampe her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Størrelse

Ø45

Højde

77.5cm

Farve

, ,

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.