Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Misia bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Misia bordlampe Elministeren
  • Jonathan Adler Misia bordlampe miljø Elministeren
3.695,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Misia bordlampe er det feminine kar, som er fremstillet af uglaseret porcelæn, sat på en tyk marmorbase og med en grå poplin-skærm på toppen. Den perfekte ledsager ved sengen og fascinerende, allerede inden du tænder for kontakten.

Jonathan Adler Misia bordlampe er inspireret af Misia Sert, pianist af polsk afstamning, som var vært for en kunstnerisk salon i Paris og fungerede som muse for mange kunstnere, herunder Renoir.
Jonathan kaster modellerne til Muse-krukkerne og erstatter derefter vores karakteristiske geometriske reliefmønstre med kropsdele – ansigter, bryster og læber – for at skabe en surrealistisk stil. Hvert stykke er inspireret af vores yndlingskunstneres muser.

H: 37cm

Ø: 18cm

Leveres med ledning og afbryder

Leveres ekskl. lyskilde

Se også Jonathan Adler Gala bordlampe her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

Størrelse

Ø18cm

Højde

37cm

Farve

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.