Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Georgia Orb bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Georgia Orb bordlampe Elministeren
  • Jonathan Adler Georgia Orb bordlampe miljø Elministeren
10.095,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Georgia Orb bordlampe er en 360-graders fejring af provokation. Vores iøjnefaldende kugle er en kunstnerisk klynge af idealiseret form med en hvid papirskærm og hviler på en solid messingbase.

Inspireret af den amerikanske kunstner Georgia O’Keeffe, hustru og muse for Alfred Stieglitz.
Jonathan kaster modellerne til Muse-krukkerne og erstatter derefter de karakteristiske geometriske reliefmønstre med kropsdele – ansigter, bryster og læber – for at skabe en surrealistisk stil. Hvert stykke er fremstillet af uglaseret mat porcelæn for at fremhæve formerne og er inspireret af vores yndlingskunstneres muser.

H: 57cm

Ø: 31cm skærm

Se også Jonathan Adler Georgia bordlampe her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

150W

Fatning

E27

Størrelse

Ø31cm

Højde

57cm

Farve

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.