Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Electrum væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Jonathan Adler
Nyhed
  • Jonathan Adler Electrum væglampe Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum væglampe miljø Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum væglampe miljø 1 Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum væglampe miljø 2 Elministeren
9.175,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Electrum væglampe er en dobbelt spiral af polerede messing- og nikkelstænger løber ud for at vugge de fede runde pærer. Vores Electrum-kollektion er en fremtidig klassiker, der er kinetisk, statelig og glamourøs.

Design er vellykket, hvis det ser ud, som om det altid har eksisteret, som om det er blevet opdaget snarere end designet – Jonathan Adler Electrum væglampe passer til dette.
Electrum er en naturligt forekommende legering af guld og sølv og er indbegrebet af vores overbevisning om, at du bør blande dine metaller med overmod.
D: 23cm
B: 16.5cm

H: 43cm

Leveres ekskl. lyskilde og inkl. transparent ledning
Se også Jonathan Adler Electrum pendel her
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x25W

Fatning

E14

IP

IP20

Farve

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.