Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Electrum pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Jonathan Adler
Nyhed
  • Jonathan Adler Electrum pendel Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø 1 Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø 2 Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø 3 Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø 4 Elministeren
  • Jonathan Adler Electrum pendel miljø 5 Elministeren
13.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Electrum pendel er den perfekte blanding af minimalisme og modernisme. En glødende kugle omgivet af Space Age-inspirerede ringe af poleret messing og nikkel. De bevægelige ringe giver uendelig alsidighed: Fladgør ringene til koncentriske cirkler for en ren grafisk stemning, eller send dem i kredsløb for en groovy, men alligevel gammeldags-traditionel følelse.

Jonathan Adler Electrum pendel ser groovy ud i en morgenmadskrog, giver en tyngdekraft til spisestuen eller tilføjer et strejf af extraterrestrisk til en indgangsparti.
Electrum er en naturligt forekommende legering af guld og sølv og er indbegrebet af vores overbevisning om, at du bør blande dine metaller med overmod.
Ø: 71cm

H: 79cm til 185cm nedhæng

Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning
Se også Jonathan Adler Electrum væglampe her
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

IP

IP20

Farve

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.