Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Arcade bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Jonathan Adler
  • Jonathan Adler Arcade bordlampe Elministeren
  • Jonathan Adler Arcade bordlampe miljø Elministeren
Jonathan Adler Lighting logo
8.850,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Jonathan Adler Arcade bordlampe er inspireret af Colosseums historiske buer og genfortolker et ikonisk arkitektonisk motiv i stemningsfulde kurver og farver.

Vores Arcade bordlampe i poleret porcelæn er en grafisk, guld-accenteret tilføjelse til enhver bordplade, og den store skala og klassiske minimalistiske form af vores Arcade Carnaby store skala og klassiske minimalistiske form ser godt ud på en fyrs skrivebord eller storslået på en elegant indgangskonsol.

H: 66cm

Ø: 41cm

Leveres med ledning

Leveres ekskl. lyskilde

Se også Jonathan Adler Carnaby bordlampe her

Brand

Jonathan Adler

Keramiker, designer og forfatter JONATHAN ADLER lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho.

I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.

Jonathan Adler Lighting logo
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

150W

Fatning

E27

Størrelse

Ø41cm

Højde

66cm

Farve

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter