Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HVL Group Fence

Til forrige side
Nyhed
  • Hudson Valley Lighting Group 9418 Fence pendel Elministeren
Hudson Valley Lighting Group
25.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HVL Group Fence er en flot pendel som giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet.

Lampen er udviklet ud fra trial & error tilgang, som med kreativitet har skabt Fenwater, en behagelig opdagelses, hvor slutresultatet overgik alle forventninger. Processen fungerer således, at glasblæseren hælder smeltet glas i forme med tre forskellige længder. Design er tiltænkt, at glasset er råt og champagne-tonet i farven, for at give et antikt udseende.

 De ophængte glas hænger i en tre-lags kaskade med forskudte længder. Det resulterende udseende er på én gang varm og sløv, vandig og iskold

PS: Lampen er til levering  medio februar 2022, men kan allerede nu reserveres

Se Fence i denne video fra Museo Club i København

Brand

Hudson Valley Lighting Group

Hudson Valley Lighting Group består af fire anerkendte brands samlet af få fælles principper: excellence, designdrevet kultur, fokus på miljøet og commitment til den højest mulige kvalitet. Med udgangspunkt i et stort ingeniør netværk og muligheder,  Hudson Valley Lighting Group prøver hele tiden at have en stort produktprogram og følge med tidens tendenser.

Hudson Valley Lighting rammer en række forskellige stiltyper. De fire brand’s kerne ideér er “out-of-box-experience”- en øjeblikkelig tydelig følelse af built-to-last kvalitet.

Mitzi by HVL er vel-designet, fornuftigt prissætning og baseret med målet om gennemtænkt design belysning som er tilgængeligt. Dette er vores passion. Dette er hvad vi ved. Dette er vidunderlig belysning.

Troy Lighting by HVL  rammer to århundreder af design med følelsen af nysgerrighed, skabe en eklektisk linje af håndskabte lamper, på samme tid sofistikeret and casual, der fremhæver usædvanlige og fleksible  materialer.

Corbett Lighting by HVL er flotte designs, fyldige materialer og håndskabte former som danner rammen i hvilket miljø de udsmykker. Design fra alle vinkler, Corbett’s fantastiske lamper skal opleves for at tro på dem.

Hudson Valley Lighting Group
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

9x40W

Fatning

E14

IP

IP20

H X D

91cm x 51cm

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter