Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Thor Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
  • HH LUX Thor Bordlampe
5.595,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HH LUX Thor Bordlampe er en enestående håndlavet stenlampe, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil.

Lampen er lavet af vulkansk sort basalt og ægte skifer fra Himalaya. Kombinationen af disse flotte naturmaterialer giver lampen både en utrolig unikhed og et eksklusivt look.

Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Thor bordlampen lige så godt passe ind i rustikke omgivelser og i moderne indretninger.

HH LUX Thor Bordlampe med sjæl og tidløst design skaber et varmt og smukt lys i det rum, hvor lampen placeres.

Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv.

Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp.

Bordlampen er hele 70cm høj og skærmen i skifer er 34cm i diameter.

Se også relaterede model Odin Bordlampe

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Materiale

Sort Basalt/ Skifer

Størrelse

Ø34cm/H:70cm

Fod

20x20cm

Vægt

10kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.