Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Helga Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
  • HH LUX Helga bordlampe
  • HH LUX lampe model Helga (Marmor lampe black 1219)
6.100,00 kr
6.100,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

HH LUX Helga Bordlampe er en smuk og elegant model af lamper fra marmor-kollektionen, der fascinerer med unikt dansk design og klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe.

Lampen er lavet af naturens smukkeste sten marmor, hvilket den sorte og polerede overflade skaber en særlig charme og eksklusivt look i samspil med en lampeskærm.

Lampeskærmen kan vælges i 2 farvekombinationer, sort eller hvid samt forskellige diameter størrelser – Ø23cm, Ø25cm og Ø30cm.

HH Lux Helga Bordlampe spreder et varmt og behageligt lys, når lampen tændes.

Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og den nordiske stil, der oser af elegance og kvalitet, vil Helga bordlampe passe godt ind.

Lampen velegnet til forskellige indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv accent i moderne interiør både i bolig og erhverv.

Leveres med LED lyskilde med 3 trins dæmp.

Brand

HH LUX

HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv.

Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl.

Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme.

Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner.

Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Materiale

Sort marmor

Størrelse

H:50cm

Farve

,

Vægt

5kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter