Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Halo Design
  • Halo Design Kjoebenhavn Gulvlampe G9
  • Halo Design Kjoebenhavn Gulvlampe Sort
  • Halo Design Kjoebenhavn Gulvlampe Messing
2.299,00 kr
2.299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe indgår i en elegant lampeserie, der forener traditionel æstetik med moderne elementer og funktionalitet.

Gulvlampen imponerer med mundblæste opalglas kombineret med metaldele i messing eller sortlakeret metal.  Gulvlyset er oprettet med funktionalitet i første omgang og har en bevægelig lampearm, som kan drejes og justeres efter behov. Dette gør lampen brugervenlig og giver mulighed for at skabe æstetisk nydelse i interiørrum.

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe  kan også kombineres med andre lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Bordlampen er hele 123cm i højde, 30cm i diameter af lampefod og 15cm i diameter af glasskærm.

Brug G9 fatning med et forbrug på 10W til lyskilder.

Velegnet til energibesparende eller LED lyskilder.

Se relaterede Lysekrone i samme designserie her.

Designet af Emanuele Patton & Michael Waltersdorff

Brand

Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

10W

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal/Glas

Størrelse

H:123cm

Ledningslængde

200cm

Lampefarve

Messing, Sort

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter